Αρχική Σελίδα

Shanghai Activated Carbon Co.,Ltd. Γύρος εργοστασίων

Κίνα Shanghai Activated Carbon Co.,Ltd. Πιστοποιήσεις
Κίνα Shanghai Activated Carbon Co.,Ltd. Πιστοποιήσεις
Είμαι ευτυχής να ξέρω την επιχείρησή σας. Ελπίδα μπορούμε να έχουμε περισσότερη πιθανότητα να συνεργαστούμε στο μέλλον.

—— TESTA

Καλός συνεργάτης για περισσότερο από 10 έτη!

—— Κόκκινο αστέρι

Είμαι Online Chat Now
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Shanghai Activated Carbon Co.,Ltd. Shanghai Activated Carbon Co.,Ltd. Shanghai Activated Carbon Co.,Ltd. Shanghai Activated Carbon Co.,Ltd. Shanghai Activated Carbon Co.,Ltd. Shanghai Activated Carbon Co.,Ltd. Shanghai Activated Carbon Co.,Ltd. Shanghai Activated Carbon Co.,Ltd. Shanghai Activated Carbon Co.,Ltd. Shanghai Activated Carbon Co.,Ltd. Shanghai Activated Carbon Co.,Ltd.
Παλαιό εργοστάσιο-1
Παλαιό εργοστάσιο-1
Νέο εργοστάσιο
Νέο εργοστάσιο
Νέο εργοστάσιο
Νέο εργοστάσιο
Νέο εργοστάσιο
Νέο εργοστάσιο
Νέο εργοστάσιο
Νέο εργοστάσιο
Νέο εργοστάσιο

Παλαιό εργοστάσιο-1

Εργαστήριο

Παλαιό εργοστάσιο-1

Εργαστήριο

Νέο εργοστάσιο

Νέο γραφείο

Νέο εργοστάσιο

Τώρα factpry-1

Νέο εργοστάσιο

Εργαστήριο

Νέο εργοστάσιο

Εργαστήριο-2

Νέο εργοστάσιο

Εργαστήριο-3

Νέο εργοστάσιο

Εργαστήριο-1

Νέο εργοστάσιο

Αποθήκη εμπορευμάτων-1

Νέο εργοστάσιο

Αποθήκη εμπορευμάτων-3

Νέο εργοστάσιο

Αποθήκη εμπορευμάτων-5

 • Γραμμή Παραγωγής

  Ενεργοποιημένη η Σαγκάη Co. άνθρακα, ΕΠΕ (εφεξής αποκαλούμενο: SHHXTC), που ιδρύεται στο μέσο του τριμήνου της δεκαετίας του '40, είναι ο πρώτος επαγγελματικός κατασκευαστής στην Κίνα για την παραγωγή και την προώθηση των ποικιλιών του ενεργοποιημένου άνθρακα. Με κεντρικά γραφεία στη Σαγκάη, SHHXTC έχει 12 βάσεις κατασκευής και μερικές από την πώληση & τα κέντρα υπηρεσιών σε ολόκληρη την Κίνα. Μέσω των μισών αιώνων, SHHXTC έχει αφιερωθεί στην προσφορά των άριστων υπηρεσιών και των έγκαιρων λογικών λύσεων για τον καθαρισμό του αέρα, για τη μεταχείρηση του νερού, για τα medicals καθαρισμού & τις χημικές ουσίες, για την αποχρωμάτιση των τροφίμων & του ποτού, κ.λπ. Με πολλά έτη εμπειρίας στην κατασκευή, την έρευνα και την ανάπτυξη του ενεργοποιημένου άνθρακα, SHHXTC έχει αυξηθεί μέχρι το μεγαλύτερο κατασκευαστή στην Κίνα, που είναι σε θέση να προσφέρει περισσότερους από 30 τύπους ενεργοποιημένων ανθράκων και που κατέχει τις ισχυρές επαγγελματικές τεχνικές δυνάμεις και τις διάφορες εξεταστικές μεθόδους για τον ενεργοποιημένο άνθρακα.

  Ενεργοποιημένη η η Σαγκάη Co. άνθρακα, ΕΠΕ προσφέρει αυτήν την περίοδο τα ενεργοποιημένα προϊόντα σειράς άνθρακα σε πάνω από 60 χώρες, στον καθαρισμό των τροφίμων και των φαρμακευτικών ειδών, στο χωρισμό του αερίου και την αφαίρεση των εκπομπών υδραργύρου από τις με κάρβουνο εγκαταστάσεις παραγωγής ενέργειας. Σαν ενεργοποιημένο ενεργό στέλεχος βιομηχανίας άνθρακα, έχουμε αρχίσει τα συστήματα καθαρισμού εξεχουσών θέσεων για το πόσιμο νερό, το απόβλητο ύδωρ, τον έλεγχο οσμών, τη μείωση ρύπανσης, και ποικίλες βιομηχανικές και εμπορικές διαδικασίες παραγωγής. Τα οικονομικώς αποδοτικά, περιβαλλοντικά προγράμματά μας συνδυάζουν το κατάλληλο μίγμα ενός αποτελεσματικού ενεργοποιημένου άνθρακα, έξυπνων συστημάτων προσρόφησης και επαγγελματικών τεχνικών υπηρεσιών.

  Shanghai Activated Carbon Co.,Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

   

  Shanghai Activated Carbon Co.,Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1Shanghai Activated Carbon Co.,Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2Shanghai Activated Carbon Co.,Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 3

  Shanghai Activated Carbon Co.,Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 4

  Shanghai Activated Carbon Co.,Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 5Shanghai Activated Carbon Co.,Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 6Shanghai Activated Carbon Co.,Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 7Shanghai Activated Carbon Co.,Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 8Shanghai Activated Carbon Co.,Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 9Shanghai Activated Carbon Co.,Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 10

   

  Shanghai Activated Carbon Co.,Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 11

   

   

 • OEM / ODM

  Ενεργοποιημένη η η Σαγκάη Co. άνθρακα, ΕΠΕ δουλεύει σκληρά για να ερευνήσει τη διεθνή επιχείρηση, αποκόμισε την καλή οικονομική και κοινωνική παροχή. Με την πρακτική εργασία μας, είχαμε κερδίσει την καλή φήμη, οργάνωση που η καλή επιχείρηση φαντάζεται, θα συνεχιστούμε με σκληρά να εργαστούμε για να πραγματοποιήσουμε το όραμα να γίνουμέ μας αξιόπιστη, εκτιμημένη και γνωστή επιχείρηση.

 • Ε & Α

  Ενεργοποιημένη η Σαγκάη Co. άνθρακα, ΕΠΕ εστίαση στην Ε&Α των προϊόντων για να κάνει τα καλύτερα ποιοτικά υλικά στον ανεφοδιασμό στους πελάτες μας. Προσπαθούμε να κάνουμε περισσότερα νέα προϊόντα και να τα εισαγάγουμε στη γραμμή παραγωγής μας έτσι ώστε μπορούμε καλύτερα να εξυπηρετήσουμε τους πελάτες μας. Με περισσότερο από 10 έτη κατασκευής και εμπειρία πωλήσεων σε αυτήν την βιομηχανία, παρέχουμε τα ποιοτικά υλικά και την τελευταία υπηρεσία μας. Μοιραζόμαστε με σας την εμπειρία και τη γνώση μας σε αυτήν την βιομηχανία και θα συνεργαστούμε με σας για να αυξηθούμε και irmprove τα προϊόντα και την υπηρεσία μας όσο το δυνατόν περισσότερο.

Στοιχεία επικοινωνίας
Shanghai Activated Carbon Co.,Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Miss. Ana Wang

Τηλ.:: 86 21 5472 1830

Φαξ: 86-21-64345043

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)